Preț pornire: 641.749,50 Lei (aprox. 130.702,00 €) -25%


Descriere imobil:

Vila cu regim de inaltime P+M, cu o suprafata construita la sol de 166,53 mp, compusa din:
– la parter: doua apartamente a cate doua camere de locuit fiecare si dependinte (hol, doua bucatarii, doua bai, balcon, camera pentru put si hidrofor),
– la etaj: doua apartamente a cate doua camere de locuit fiecare si dependinte (hol, bucatarie, doua bai, balcon, terasa, antreu)
+ teren intravilan in suprafata de 500 mp.

Descrierea imobilului conform raportului de evaluare:
“Imobilul subiect este situat semicentral, in partea de Nord-Vest a localitatii Popesti-Leordeni (zona Sos. Oltenitei), puncte de reper (linii pietionale): in partea de Sud, la circa 100 ml – Soseaua Oltenitei, in partea de N-E la aproximativ 1 km, capatul liniei de tramvai 11, Romprim, din aria Bucuresti.
Destinatia generala a cladirilor din zona apropiata este una mixta, predominant rezidentiala, cu case/blocuri de o calitate medie, precum si cu spatii de prestari servicii, de-a lungul cailor principale de acces (Sos. Oltenitei). Accesul auto/pietional in zona se realizeaza pe drumuri asfaltate de buna calitate. Traficul auto este ridicat la nivelul arterei principale (Sos. Oltenitei). Transportul in comun este bine dezvoltat in aceasta zona, fiind reprezentat de autobuze, tramvaie, microbuze im regim maxi-taxi. Zona este deservita bine cu puncte comerciale si spatii social-urbane, acestea regasindu-se in special de-a lungul Sos. Oltenitei. Utilitati existente in zona: electricitate, gaz, apa si canalizare.
Terenul are o suprafata de 499,97 mp (conform masuratorilor cadstrale) sau de 500 mp (conform actelor), cu o singura deschidere de 28,52 ml la  drumul de acces (str. Sfantul Nicolae). Din punct de vedere topografic, acesta este plan, avand o forma dreptunghiulara. Nu exista arie de teren in exces/surplus.

Cladirea C1 – locuinta, are regim de inaltime P+1, fiind edificata in anul 2000 (conform datelor regasite in rapoarte anterioare de evaluare a proprietatii subiect). Aria intregii cladiri este apartamentata, o jumatate fiind de tip duplex, iar cealalta jumatate impartita in doua apartamente – unul la parter si unul la etaj, cu intrari exterioare diferite.


Detalii despre imobil

Adresa:

Str. Sfantul Nicolae, nr. 1, Popesti-Leordeni, jud. Ilfov

Evaluare:

855.666,00 Lei


Detalii despre licitație        

Data licitației:

14 iulie 2021, ora 12:00

Executor:

SCPEJ Cosoreanu si Asociatii, Soseaua Kiseleff, nr. 9, sector 1, Bucuresti Tel 021.468.92.32, fax 021.468.93.99 www.executaresilita.ro office@executaresilita.ro

Publicație:

DESCARCĂ  

- 1.492 vizualizari