Preț pornire: 1.598.700,00 Lei
(aprox. 322.969,00 €) -25%


Descriere imobil:

Pensiune turistica P+E+M in suprafata construita desfasurata de 719,35 mp + teren intravilan in suprafata de 360 mp, zona Sagului.

Accesul spre proprietate se face de pe strada Liviu Rebreanu si strada Constantin Brancoveanu, pietonal sau auto, insa accesul in incinta se realizeaza exclusiv de pe strada Liviu Rebreanu.
Utilitati: amplasamentul beneficiaza de retea de energie electrica, apa si canalizare, gaz, telefonie si internet.
Terenul in suprafata de 360 mp este plan, are forma poligonala, are front stradal, are destinatie de curti constructii si nu exista impedimente care sa-i afecteze functionalitatea.
Constructia C2 are urmatoarele caracteristici: Pensiune P+1E+M; utilizare: pensiune, suprafata construiuta desfasurata: 719,345 mp; regim inaltime: P+1E+M, mansarda nefiind evidentiata in CF; caracteristici constructive: fundatii: cadre de beton armat; structura de rezistenta: cadre de beton si pereti portanti din zidarie de caramida si lemn la mansarda; acoperis: tip sarpanta lemn si invelitoare din tigla ceramica; pardoseli: reci sape din ciment, caramida si mochete; tamplarie exterioara: pvc cu geam termoizolant; tamplarie interioara: usi interioare din MDF; pereti finisati pe exterior cu tencuieli decorative si pe interior cu tencuieli finisate cu vopsele lavabile si placaje ceramice in zona grupurilor sanitare, instalatii electrice, apa-canalizare, incalzire, telefonie si internet.
Pensiunea a fost construita in etape initial fiind o locuinta.
Este clasata la 3 margarete, iar in prezent dispune de 20 camere de cazare cu 1, 2 si 3 paturi, de asemenea are o bucatarie si o sala de mese de mici dimensiuni, nefunctionale la data inspectiei. Pensiunea nu dispune de o parcare proprie.
Pretul nu contine TVA, acesta se va aplica, dupa caz, conform prevederilor Codului Fiscal.


Detalii despre imobil

Adresa:

Str. Liviu Rebreanu 19/A, Timisoara, jud. Timis

Evaluare:

2.131.600,00 Lei


Detalii despre licitație        

Data licitației:

14 martie 2023, ora 11:30

Executor:

B.E.J.A. Dragomir, Stepanov si Asociatii, str. Gheorghe Lazar, nr. 24, cladirea Fructus Plaza, SAD 19, et. 3, Timisoara, jud. Timis Tel 0256.431.346, fax 0256.431.347 www.executoritimisoara.ro, office@executoritimisoara.ro


Publicație:

DESCARCĂ  

Cerere participare:

DESCARCĂ  

Detalii:

Dacă nu se obține prețul de începere al licitației și există cel puțin doi licitatori, la acest termen bunul va fi vândut la cel mai mare preț oferit, dar nu mai puțin de 30% din prețul de pornire al primei licitații.
Vânzarea se va putea face chiar dacă există o singură persoană care oferă prețul de la care începe licitația.

- 1.367 vizualizari