Preț pornire: 12.374.416,10 Lei (aprox. 2.540.947,00 €)


Descriere imobil:

Hotel S+P+Mz+5E+M (Hotel Banat – in curs de reconsolidare si renovare capitala – nefinalizata – stadiu “la gri”), in suprafata construita la sol de cca. 260,80 mp si suprafata construita desfasurata de cca. 2.135,50 mp + teren intravilan in suprafata de 285 mp, zona Centrul Istoric.

Imobilul subiect este situat ultracentral, in partea de Nord-Est a Municipiului Bucuresti, in microzona Centru-Mantuleasa, avand puncte de reper (linii pietionale): in partea de Nord, in fata cladirii – Piata Rosetti, in partea de Vest, la circa 325 ml – Piata Universitatii/Teatru National Bucuresti/Hotel Intercontinental, in partea de Est, la circa 625 ml – intersectie Calea Mosilor cu Bd. Carol I.
Destinatia generala a cladirilor din zona apropiata este una mixta, predominant rezidentiala, cu case/blocuri de o calitate medie/superioara, precum si cu spatii de birouri, hoteluri sau de prestari servicii de-a lungul cailor principale de acces (Bd. Carol I, Magheru, Centru Vechi).
Accesul auto/pietional se realizeaza pe drumuri asfaltate de buna calitate.
Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale (Bd. Carol I – Piata Universitatii). Transportul in comun este bine dezvoltat in aceasta zona, fiind
reprezentat de autobuze, troleibuze; cea mai apropiata statie de metrou – Piata Universitatii – se afla la o distanta de aproximativ 340 ml spre Vest.
Zona este deservita satisfacator cu puncte comerciale si spatii social-urbane, acestea regasindu-se in special de-a lungul Bd. Carol sau Calea Mosilor.
Zona dispune de: Centru Vechi, in apropiere; parc de mari dimensiuni cu facilitati diverse in zona (Parcul Cismigiu); universitati in apropriere, magazine in numar sufficient.
Utilitati existente in zona: electricitate, gaz, apa si canalizare.
Terenul are o suprafata totala de 285 mp (conform masuratorilor cadastrale) sau de 285 mp (conform actelor) cu o tripla deschidere de 16,35 – 13 ml, la drumurile de acces (Piata Rosetti, Radu Cristian si Lacul Gorgova). Din punct de vedere topografic acesta este plan, avand o forma aproximativ dreptunghiulara. Nu exista arie de teren in exces/surplus.
Terenul este acoperit cu cladirea, iar pe zona neacoperita este construita o curte englezeasca, pentru a asigura iluminatul natural la ferestrele dinspre Sud.
Cladirea C1 – Hotel cu spatii comerciale la parter, cu regim de inaltime S+P+Mz+5E+M.
Aceasta constructie a fost edificata in anul 1931 (aprox).
Observatii:
• aria construita la sol, mentionata in documentatia veche si in cartea funciara nu corespunde realitatii, existand o curte englezeasca (laminator natural) pentru ferestrele ce dau spre coltul dinspre Sud, SudVest al cladirii, ce nu a fost scazuta din aria construita ocupata la sol;
• au fost observate inadvertente la centralizarea suprafetelor utile/construite desfasurate din documentatie/acte, fiind incluse eronat casa scarii, terasa in totalul ariei utile exprimate, fiind aduse astfel corectiile approximative, pentru o mai fidela descriere;
• imobilul subiect este amplasat in zona urbanistica protejata;
• in anul 2016 a fost emisa o autorizatie de construire pentru reconsolidare si reamenajare capitala a cladirii, fiind apoi emisa o a doua in 2018 si apoi o prelungire a termenului de executie pana in luna octombrie 2020.


Detalii despre imobil

Adresa:

Piata Rosetti, nr. 5, sector 2, Bucuresti

Evaluare:

12.374.416,10 Lei


Detalii despre licitație        

Data licitației:

02 februarie 2021, ora 12:00

Executor:

SCPEJ Cosoreanu si Asociatii, Soseaua Kiseleff, nr. 9, sector 1, Bucuresti Tel 021.468.92.32, fax 021.468.93.99 www.executaresilita.ro office@executaresilita.ro

Publicație:

DESCARCĂ  

- 550 vizualizari