Preț pornire: 138.000,00 Lei
(aprox. 27.766,00 €) -25%


Descriere imobil:

Casa 4 camere si dependinte, in suprafata construita de 70,08 mp + teren intravilan in suprafata de 199 mp.

Terenul in suprafata de 199 mp reiesiti din masuratori, (200 mp din documentele cadastrale).
Este situat in zona urbana, cu amplasament intravilan median a loc. Giurgiu, intr-un cartier de locuinte individuale, pe un drum asfaltat.
In zona se afla- retea de transport in comun, unitati comerciale, unitati de invatamant, unitati medicale.
Terenul este plan cu bune calitati de fundare, beneficiaza de retea de energie electrica, retea urbana de apa, canalizare, retea urbana de telefonie.
Constructia locuinta, in suprafata de 70,08 mp, compusa din 4 camere si dependinte, in suprafata de 70,08 mp, tipul constructiei – casa de locuit, edificata in regim de inaltime P, cu: fundatii de beton armat, elevatii beton armat, structura din zidarie bca si caramida, planseu beton armat placat cu gipscaron, pereti de compartimentare dibn zidarie bca si caramida, de inchidere din zidarie bca si caramida, acoperis tip sarpanta din lemn, invelitoare din tabla, finisaje exterioare- termoizolatie polistiren, zugraveli lavabile.
Compartimentare: 4 camere de locuit (camera de zi, dormitoare), bucatarie si baie, cu pardoseli din beton placate cu gresie si parchet, tamplaria interioara din lemn, tamplaria exterioara din pvc, finisaje interioare pe destinatii: zugraveli lavabile, placaje pereti cu faianta, calitatea finisajelor-medie;
constructia are o suprafata construita de 70,08 mp, cu o suprafata utila de 79,33 mp;
beneficiaza de un pachet de retele tehnico-edilitare ce cuprind: instalatii electrice monofazate, retea apa, canalizare (stradala), incalzire sobe combustibil solid.
Imprejmuire: imobilul este imprejmuit de stalpi din teava metalica, panouri profile metalice.


Detalii despre imobil

Adresa:

Str. Gorneni, nr. 42, Giurgiu, jud. Giurgiu

Evaluare:

184.000,00 Lei


Detalii despre licitație        

Data licitației:

13 octombrie 2022, ora 11:30

Executor:

B.E.J. Timnea Vicentiu Pascal, Piata Alba-Iulia, nr. 2, bl. I1, sc. et. 2, ap. 55, sector 3, Bucuresti Tel/fax 021.320.60.79 bej.vtimnea@yahoo.com


Publicație:

DESCARCĂ  

Cerere participare:

DESCARCĂ  

- 775 vizualizari